Tein raparpereista hilloa, ja tuoksu keittiössä on hurmaava. Mielestäni parasta herkkua (mansikoiden lisäksi, tietty) kesäisin on juuri raparperista tehdyt piirakat yms. Niinpä tuota herkkua on viime aikoina riittänyt meidän keittiössä. Raparperi "maustettuna" vaniljakastikkeella (paksulla) on kyllä ihan parasta. Suosittelen.

Tein siis hilloa hillosokerilla ja maustin keittämisen jälkeen vaniljasokerilla. Ajattelin, että menee syksymmällä sitten kääretortun tai lettujen täytteenä vallan mainiosti.

1246899668_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Käsityörintamalla on hiljaista, keskeneräisiä töitä kyllä olis vaikka millä mitalla, mutta ei kokonaan valmista. Ääh....  Ai, niin kävin tänään kaupungilla ja satuin käymään Anttilan lankaosastolla ja silmäni meinasi pudota päästä, kun näin Novitan UUDET IHANUUDET!!! Kivoja nimiä uusilla langoilla, ihan pakko päästä kohta neulomaankin.... Tällä viikolla pitäisi ilmestyä syksyn Novita -lehti. Sitä odotellessa...